Beste Skyrim-mods voor Xbox, PlayStation en pc (2024) - AMK Station Netherlands (2024)

In 2024 zal er een overvloed aan indrukwekkende mods verschijnen voor Skyrim, een game die bekend staat om zijn vermogen om de gameplay te verbeteren. Deze top Skyrim-mods zijn te vinden op PlayStation, Xbox en pc en kunnen door spelers worden ontdekt.

Ondanks het enorme aanbod aan open-wereldgames dat beschikbaar is, blijft Skyrim van Bethesda opvallen en spelers boeien met zijn uitgebreide inhoud. De blijvende populariteit wordt verder versterkt door een bloeiende community, die een overvloed aan mods en onbeperkte aanpassingsmogelijkheden biedt.

Sommige mods bieden zwaardere uitdagingen, terwijl andere de bruikbaarheid van bepaalde gamefuncties verbeteren. Toch zijn sommige mods gewoon eigenaardig en humoristisch. Hoewel mods soms problemen kunnen hebben, kunnen ze ook voor veel entertainment zorgen.

Mods kunnen vooral nuttig zijn voor spelers die Skyrim willen ervaren zonder alle in-game systemen volledig te benutten. Misschien wil je bijvoorbeeld als weerwolf of vampier spelen, maar wil je liever de beperkingen vermijden die met deze transformaties gepaard gaan. Als alternatief willen sommige mensen gewoon de Legendary Cheat Room ontdekken.

We hebben een uitgebreide lijst samengesteld met de beste Skyrim-mods die momenteel beschikbaar zijn voor Xbox One & Series X/S, PS4, PS5 en pc. Deze mods kunnen in 2024 worden gedownload.

Inhoudsopgave

  • Hoe Skyrim-mods op pc te installeren
  • Zijn mods voor Skyrim toegankelijk op zowel Xbox als PlayStation? ?
  • Beste Skyrim-mods op pc
  • Beste Skyrim-mods op Xbox en PlayStation
Beste Skyrim-mods voor Xbox, PlayStation en pc (2024) - AMK Station Netherlands (1)

Skyrim-mods kunnen de gameplay echt opfleuren.

Installatiehandleiding voor Skyrim-mods op pc

Om Skyrim-mods op pc te verkrijgen, kunnen spelers eenvoudigweg de onderstaande stappen volgen:

  • Open het hoofdmenu in Skyrim en kies ‘Mods’ om toegang te krijgen tot de mod-selectie.
  • Kies de mod die je wilt installeren en klik vervolgens op de optie ‘ Downloaden ‘.
  • Download en installeer de mod en schakel deze vervolgens in hetzelfde menu in.
  • Eenmaal geactiveerd, kun je ervoor kiezen om een ​​bestaand spel te laden of een nieuw spel te starten om te beginnen met spelen.

Nu je het downloadproces hebt voltooid, kun je de mods in je game gebruiken. Houd er rekening mee dat u ook extra mods van de Bethesda.net -website kunt opnemen door de optie Toevoegen aan bibliotheek te selecteren.

Meer mods voor Skyrim op pc kunnen worden aangeschaft via de Nexus mods- website.

Zijn Skyrim-mods beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4?

Zowel PS4 als Xbox One hebben dankzij Bethesda toegang gekregen tot Skyrim-mods . Deze ontwikkelaar onderscheidt zich van anderen door consolespelers de mogelijkheid te bieden mods te ervaren. En het beste deel? Het activeren van Skyrim-mods op de console is een fluitje van een cent met deze eenvoudige stappen:

  • Om toegang te krijgen tot de lijst met beschikbare mods, klikt u op de optie ‘Mods’ in het hoofdmenu. Hierdoor wordt een selectie van mods weergegeven die kunnen worden gedownload.
  • Verkrijg de mods die u wilt testen.
  • Kies en schakel de mod in nadat u deze hebt gedownload.

Houd er echter rekening mee dat Skyrim een ​​kleinere selectie mods voor Xbox en PlayStation biedt in vergelijking met pc . Bovendien werken bepaalde Skyrim-mods op de console mogelijk niet goed als ze samen worden gebruikt, dus het is het beste om niet te veel tegelijk te gebruiken. Als een bepaalde mod ervoor zorgt dat je game crasht of langzaam draait, is het raadzaam om deze in de toekomst niet meer te gebruiken.

Houd er rekening mee dat de community verantwoordelijk is voor het maken van deze mods, en niet Bethesda. Als gevolg hiervan functioneert elke mod mogelijk correct, maar wordt deze niet officieel goedgekeurd of ondersteund door Bethesda.

Beste Skyrim-mods voor Xbox, PlayStation en pc (2024) - AMK Station Netherlands (2)

Skyrim ziet er ouder uit, maar mods helpen het fris te houden.

Beste Skyrim-mods op pc

Er zijn zes uitzonderlijke Skyrim-mods beschikbaar om te downloaden op pc:

Tem de beesten van Skyrim 2

Met deze mod kunnen spelers Skyrim transformeren in een wereld die doet denken aan Pokemon. Naast dat je wilde wezens kunt temmen en als metgezellen kunt rekruteren, kun je ze ook in de strijd aansturen om je te verdedigen tegen de vele bedreigingen die door het land zwerven. Bovendien introduceert de patch een grotere diversiteit aan dieren in het wild, waaronder gloednieuwe wezens die kunnen worden getemd en waarmee ze kunnen vechten.

Om de download voor deze mod te verkrijgen, klikt u op de volgende link: [Download] (https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/50698)

Beste Skyrim-mods voor Xbox, PlayStation en pc (2024) - AMK Station Netherlands (3)

Heb je zin om een ​​sabeltandtijger te temmen als je maatje in Skyrim?

Onofficiële Skyrim Legendary Edition-patch

Ondanks de liefde voor de games van Bethesda, hebben ze de reputatie opgebouwd dat ze een aanzienlijke hoeveelheid bugs en glitches bevatten. Hoewel deze problemen in 2011 ooit als vertederend werden gezien, is de game-industrie in 2024 minder tolerant ten opzichte van onafgemaakte games. Met deze mod kunnen pc-gebruikers nu genieten van een veel soepelere gameplay-ervaring in Skyrim, omdat de meeste resterende bugs worden verholpen.

Om het gewenste bestand te verkrijgen, klikt u op de volgende link: [Download]

Ultieme Skyrim

De Ultimate Skyrim-mod is een compilatie van 16 individuele mods, waardoor spelers de mogelijkheid hebben om te kiezen welke veranderingen ze in hun spel willen opnemen. Hoewel de mod verschillende aanpassingen biedt, ligt de nadruk vooral op het verbeteren van het realisme. Dit omvat functies zoals de mogelijkheid voor personages om de effecten van kou en honger te ervaren, waardoor een nieuwe laag aan de gameplay wordt toegevoegd. Bovendien is het vechtsysteem ook vernieuwd om realistischer te zijn, waardoor de intensiteit en het gevaar van gevechten toenemen.

Om toegang te krijgen tot de download, klikt u op de meegeleverde link: [Download]

Beste Skyrim-mods voor Xbox, PlayStation en pc (2024) - AMK Station Netherlands (4)

De Ultimate Skyrim-mod is misschien wel de meest gevierde die ooit is gemaakt.

Hoge Koning van Skyrim worden

Als je ervoor kiest om je aan te sluiten bij de Stormcloaks en Skyrim van het rijk te scheiden, zul je uiteindelijk Ulfric Stormcloak kronen tot de Hoge Koning van Skyrim. Het enige dilemma is dat jij de Draakgeborene bent, en niet hij, en dat jij degene bent die al het harde werk heeft gedaan. Bovendien zul je, als je goed hebt opgelet, merken dat Skyrim slechts de ene tiran voor de andere heeft ingeruild. Dus waarom zou u de rol niet voor uzelf op u nemen? Met deze mod kun je de rechtvaardige heerser van Skyrim worden of de macht met harde hand uitoefenen. De beslissing is aan jou.

Om toegang te krijgen tot de download, klikt u op de volgende link: [Download]

Skyrim HD – 4K-texturen

Ondanks dat het al tien jaar oud is, blijft Skyrim een ​​van de meest visueel indrukwekkende openwereldgames ooit gemaakt. Naarmate de tijd verstrijkt, wordt de leeftijd ervan echter steeds duidelijker. Hoewel de remasters en heruitgaven enkele verbeteringen aan de graphics hebben aangebracht, is het duidelijk dat verdere updates nodig zijn om in 2024 aan de normen van moderne games te kunnen voldoen.

De 4K Textures-mod verbetert het uiterlijk van Skyrim aanzienlijk, waardoor het een verbluffende visuele upgrade krijgt. Hoewel de game nog steeds enigszins verouderd lijkt, zorgt deze mod ervoor dat hij kan concurreren met de graphics van hedendaagse titels.

Om de mod te downloaden, klikt u op de link [Downloaden] .

Beste Skyrim-mods voor Xbox, PlayStation en pc (2024) - AMK Station Netherlands (5)

Skyrim ziet er geweldig uit in 4K, vooral na deze mod.

Meerdere volgers

Het hebben van een volger in Skyrim is uiterst nuttig, omdat deze niet alleen helpen bij het dragen van items en gezelschap bieden tijdens je reis, maar ook dienen als waardevolle bondgenoten in de strijd.

Met deze mod kun je meerdere volgers in Skyrim hebben zonder toevlucht te nemen tot stiekeme methoden die de spelmechanismen kunnen schenden. Met deze mod kun je eenvoudig een uitgebalanceerd team samenstellen en samen door Skyrim reizen zonder het risico dat volgers elkaar per ongeluk aanvallen.

Om toegang te krijgen tot de download, klikt u op de volgende link: [Download]

Beste Skyrim-mods op Xbox en PlayStation

Hier is een compilatie van de vijf beste Skyrim-mods die kunnen worden gedownload voor Xbox One- en Series X/S-, PS4- en PS5-consoles:

Wolfvolger (Buck)

In Skyrim staan ​​wolven bekend als intimiderende wezens, en zelfs de vriendelijke husky’s die je tegenkomt, hebben niet hetzelfde woeste uiterlijk. Met een nieuwe mod kun je deze trend echter doorbreken en een wolf als volger rekruteren. Buck, een trouwe wolfsgezel, kan worden gered van een heks die hem gevangen houdt in een kooi. Zodra je hem hebt bevrijd, zal hij je vergezellen op je avonturen, aan je zijde vechten en zelfs een aantal van je bezittingen dragen. Het beste is dat Buck niet meetelt als je gezelschapsdier, dus je kunt nog steeds een andere hond rekruteren om mee te gaan op reis. Hij is echt een allround goede jongen. Je kunt Buck vinden en de mod downloaden

Buck ziet er misschien eng uit, maar hij zal je beste vriend zijn.

Tips voor sneller nivelleren

Voor consolespelers die snel toegang willen krijgen tot de eindspelfuncties van Skyrim, wordt de Faster Leveling-mod ten zeerste aanbevolen. Zoals de naam al aangeeft, halveert deze mod de tijd die nodig is om een ​​level omhoog te gaan, waardoor je je vaardigheden sneller kunt verbeteren. Het is speciaal ontworpen voor ervaren spelers die hun Dragonborn-personage willen aanpassen zonder dat ze er meer dan 40 uur aan hoeven te besteden.

De cheatroom

De Cheat Room wordt algemeen beschouwd als een van de beste Skyrim-consolemods, omdat je vanaf het begin van het spel toegang krijgt tot een overvloed aan items. Met deze mod kun je elk pantser, wapen of spreuk uitrusten en zelfs je gameplay aanpassen door snel een level omhoog te gaan en het tempo van het spel aan te passen. Het is vooral gunstig voor spelers die Skyrim al hebben voltooid en gewoon hun favoriete delen opnieuw willen bekijken zonder opnieuw talloze uren in het spel te hoeven investeren.

Beste Skyrim-mods voor Xbox, PlayStation en pc (2024) - AMK Station Netherlands (6)

Met de Cheat Room-mod in Skyrim kun je vanaf het begin eindspeluitrusting gebruiken.

FPS-boost

Ondanks het ontbreken van enkele van de indrukwekkende grafische mods die beschikbaar zijn voor pc-spelers, kunnen consoleversies van Skyrim nog steeds worden verbeterd met de FPS Boost-mod. Deze populaire mod is vooral handig voor spelers op PS4, PS5 en Xbox One en Series X|S en zorgt voor een soepele gameplay-ervaring. Natuurlijk is ook een tv nodig die hoge framesnelheden kan ondersteunen, maar met deze mod kan Skyrim worden getransformeerd in een moderner en meeslepender spel.

Geen dode volgers meer

Beste Skyrim-mods voor Xbox, PlayStation en pc (2024) - AMK Station Netherlands (7)

Meeko is een hond waarvan de eigenaar is overleden en hem alleen achterlaat. Deze mod maakt hem tot een onoverwinnelijke metgezel.

Deze mod is ongelooflijk nuttig voor spelers die ervan genieten om meerdere volgers te hebben en ze uit te rusten met hun sterkste uitrusting. Het maakt alle volgers effectief onoverwinnelijk en beschermt ze tegen schade door vijanden, de omgeving en zelfs de speler.

Ook al gaan ze op de knieën als ze gewond raken, volgers zullen uiteindelijk herstellen en opstaan ​​om aan je zijde verder te vechten. Bovendien kan deze mod ook worden toegepast op dieren zoals honden, trollen en wolven. Dit betekent dat je nu een onstuitbare Meeko kunt hebben die je vergezelt op je avonturen!

Beste Skyrim-mods voor Xbox, PlayStation en pc (2024) - AMK Station Netherlands (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Neely Ledner

Last Updated:

Views: 6365

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Neely Ledner

Birthday: 1998-06-09

Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

Phone: +2433516856029

Job: Central Legal Facilitator

Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.