OSRS Vodič za potragu za usnule divove (2024)

Ako ste ikada željeli dovršiti zadatak Sleeping Giants iz Stara škola RuneScape, pokrili smo te.

Usnuli divovi je najnovija potraga u OSRS-u. To je jedan od uvjeta za pristup najnovijoj Smithing aktivnosti koja će vam pomoći da nešto uštedite OSRS zlato pri obuci: Ljevaonica divova.

OSRS Vodič za potragu za usnule divove (1)

Ovdje ćete moći nabaviti dvostruki kalup za streljivo kojim se ne možete razmjenjivati, opremu za kovačnicu, kolosalnu oštricu, pakete rude, katalizator za kovačnicu i pojačanje potrošnog materijala (Kovacov Grog). Cijela aktivnost otvara novi način za treniranje vještine kovača dok trošite manje pločica od drugih aktivnosti, čime vam štedite puno OSRS GPper XP-a.

Zahtjevi koje treba ispuniti

Prije početka potrage trebat će vam Smithing nivo 15 koji se ne može pojačati i nekoliko jeftinih OSRS predmeta. Trebat će vam tri hrastova trupca, jedan komad vune, deset čavala, čekić, dlijeto i kanta vode ili rukavice za led.

Možete dobiti sve zamjenjive OSRS predmete za samo nekoliko OSRS GP, osim ako ste Ironman gdje ih morate sve nabaviti. Ako ne želite potrošiti OSRS Gold, možete učiniti isto na redovnom računu, ali to bi bilo kontraproduktivno jer možete jednostavno koristiti GE i dobiti sve u roku od nekoliko sekundi.

Uvjerite se da niste upotrijebili svoj teleport za miniigre u zadnjih 20 minuta, i počnimo!

Uputstvo o usnulim divovima

Idite na karticu grupiranja (u istom je izborniku kao klanovski chat) i odaberite mini Ljevaonicu divova igra teleportirati da brzo ode do Kovača. Ako ste već upotrijebili svoj teleport u mini igri i ne želite čekati, možete upotrijebiti dvobojski prsten da se teleportirate u arenu za dvoboj ili amulet slave da se teleportirate u Al Kharid i pobjegnete od tamo.

Kliknite lijevom tipkom miša na Kovača ili desnom tipkom miša udarite kako biste započeli dijalog s njim. Zamolit će vas da se ne svađate i reći će vam da treba vašu pomoć. Možete sigurno preskakati kroz dijalog tako da držite pritisnutu razmaknicu. Nakon dijaloga, odaberite opciju Da za početak potrage.

Pokrenut će se scena i bit ćete odvedeni na lokaciju Giants' Foundry, gdje ćete morati nastaviti svoj dijalog s Kovacom. Ako se tijekom ovoga slučajno odjavite, bit ćete odvedeni van gdje ste se prvobitno teleportirali. Jednostavno uđite u špilju da ponovno pokrenete scenu. Držite razmaknicu za preskakanje kroz dijalog.

Sada morate popraviti određene objekte unutar Ljevaonice divova kako biste sve ponovno učinili upotrebljivim. Kliknite za popravak slomljenog kotača za poliranje, držite razmaknicu za preskakanje kroz dijalog i odaberite opciju 'da' za nastavak i popravak.

Pričekajte da animacija popravka završi i od vas će se prikazati drugi dijalog koji će potvrditi da ste ga uspješno popravili. Ako se u ovom trenutku odjavite, nećete izgubiti napredak na popravljenim objektima.

Hodajte prema sjeveru i popravite slomljeni žrvanj. Preskočite kroz dijalog, odaberite opciju da, pričekajte da animacija završi i primite dijaloški okvir za potvrdu. Nastavite hodati nekoliko pločica prema sjeveru i ponovite isti postupak sa slomljenim čekićem.

Razgovarajte s Kovacom da napustite instancirano mjesto potrage. Sada ćete biti u neinstanciranoj Giants' Foundry, gdje se odvija aktivnost Smithing. Ovdje ponovno razgovarajte s Kovacom, a zatim pretražite sanduk južno od Kovaca i odaberite opciju 'yes' da uzmete OSRS predmete iz sanduka.

Idite do lončića, nekoliko pločica južno od škrinje banke. Škrinja banke je nekoliko pločica istočno od Kovača. Možete kliknuti na lonac da biste dodali šipke, ali morat ćete kliknuti desnom tipkom miša i odabrati korištenje oružja i oklopa da biste ih dodali - odaberite opciju tri da biste dodali sve iste vrste oružja ili oklopa u isto vrijeme.

Ponovno razgovarajte s Kovacom, a zatim kliknite na kalup sjeverno od njega. Trebalo bi se pojaviti sučelje za postavljanje kalupa. Odaberite svoje kalupe, a zatim kliknite postavite kalup u gornjem desnom kutu sučelja.

Ponovno razgovarajte s Kovačem i preskočite ili pročitajte dijalog kako želite. Nećete izgubiti svoj napredak ako se sada odjavite. Vratite se u lončić i ulijte metal u kalup.

Uklonite bilo što iz svog utora za oružje i štit, poput pražnjenja ruku kada pravite Tears of Guthix, i opremite svoje ledene rukavice ako ih imate. Uzmite pre-formu Divovskog mača i koristite Trip Hammer dok je njegova temperatura na crvenoj boji, a kada temperatura padne, idite do lave, zaronite mač da ga ponovno zagrijete, a zatim se vratite do Trip Hammera.

Pazite da mač ne bude prevruć; inače ćete ga oštetiti. Zatim upotrijebite kamen za mljevenje i vodopad. Korištenje brusnog kamena će povećati temperaturu predforme.

Prijeđite na korištenje pješčenjaka i bazena lave. Korištenje pješčenjaka smanjit će temperaturu mača. Ako učinite bilo što da oštetite mač, Kovac će se umiješati i reći vam da prestanete te dati savjete o tome što radite krivo.

Nagrade za zadatak Sleeping Giants

Nakon što dovršite mač, idite i još jednom razgovarajte s Kovacom kako biste dovršili zadatak. Dobit ćete jedan bod za potragu, 6k Kovački XPi pristup Giants Foundryju, aktivnosti Smithing koja će vam pomoći uštedjeti puno OSRS zlata tijekom obuke.

Također ćete moći kupiti dvostruki kalup za streljivo od Kovaca, koji će vam pomoći s jednim od najluđih načina da napravite OSRS GP: kovanjem topovskih kugli.

OSRS Vodič za potragu za usnule divove (2024)
Top Articles
Fatty Liver Recipes: 17 Liver-Friendly Ideas You'll Love
5 Quick and Healthy Dinner Recipes for Busy Weeknights
Dannys U Pull - Self-Service Automotive Recycling
Elleypoint
Zabor Funeral Home Inc
Team 1 Elite Club Invite
Craigslist Pet Phoenix
Produzione mondiale di vino
Regular Clear vs Low Iron Glass for Shower Doors
Nexus Crossword Puzzle Solver
Cool Math Games Bucketball
Johnston v. State, 2023 MT 20
Summoners War Update Notes
Ivegore Machete Mutolation
Wisconsin Women's Volleyball Team Leaked Pictures
How Much Is Tj Maxx Starting Pay
Dutchess Cleaners Boardman Ohio
272482061
I Touch and Day Spa II
Uktulut Pier Ritual Site
Fraction Button On Ti-84 Plus Ce
623-250-6295
CDL Rostermania 2023-2024 | News, Rumors & Every Confirmed Roster
BMW K1600GT (2017-on) Review | Speed, Specs & Prices
Il Speedtest Rcn Net
A Christmas Horse - Alison Senxation
Mchoul Funeral Home Of Fishkill Inc. Services
Filmy Met
Kltv Com Big Red Box
Spy School Secrets - Canada's History
Fandango Pocatello
Rocketpult Infinite Fuel
Pensacola 311 Citizen Support | City of Pensacola, Florida Official Website
The Bold And The Beautiful Recaps Soap Central
Rs3 Bis Perks
Sukihana Backshots
Shane Gillis’s Fall and Rise
2023 Fantasy Football Draft Guide: Rankings, cheat sheets and analysis
Danielle Ranslow Obituary
Emulating Web Browser in a Dedicated Intermediary Box
Seminary.churchofjesuschrist.org
Nail Salon Open On Monday Near Me
Bekah Birdsall Measurements
Juiced Banned Ad
Phmc.myloancare.com
Mega Millions Lottery - Winning Numbers & Results
Kushfly Promo Code
Used Sawmill For Sale - Craigslist Near Tennessee
Clock Batteries Perhaps Crossword Clue
53 Atms Near Me
Skyward Login Wylie Isd
Morbid Ash And Annie Drew
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 5888

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.